top of page
MediumSquareLogo.jpg

Over ons

Wij zijn Jan en Annet Hoeven en we heten u van harte welkom in ons vakantie appartement 'Boven Jan' (vandaar de naam). We wonen zelf in het appartement op de begane grond  en verhuren de 1e en 2e etage aan mensen die willen genieten van rust, ruimte en privacy.

We laten u graag meegenieten van deze unieke plek aan de eeuwenoude vestingwal van de mooie stad Enkhuizen.

Logeren in 'Boven Jan' en 'Deo Annuente (EH 1)'

Jan Hoeven, van oorsprong visser van beroep, is al meer dan 30 jaar havenmeester en verhuurt naast het vakantie appartement 'Boven Jan' ook zijn kotter de 'Deo Annuente (EH 1)'. Het schip, door Jan zelf omgebouwd tot luxe vakantieverblijf, heeft Enkhuizen als thuishaven.

Annet Hoeven is geboren en getogen in Enkhuizen, werkt als directiesecretaresse in een gemeente vlakbij Amsterdam en reist daarnaast graag de wereld over (liefst samen met Jan).

 

Door de lovende reacties die wij kregen van gasten die op de 'Deo Annuente' verbleven kwamen we op het idee ons huis een metamorfose te geven. Centraal en toch rustig gelegen waardoor de randstad, Utrecht, Flevoland en Friesland met een korte auto- of treinrit (of zelfs per schip) makkelijk te bereiken zijn.

bottom of page